сряда , 21 март 2018
Начало / Жива връзка / Андрей Аспарухов – да бъдеш син на легендата Гунди

Андрей Аспарухов – да бъдеш син на легендата Гунди

Синът на един легендарен български футболист живее в САЩ. Андрей Аспарухов е синът на Георги Аспарухов-Гунди и живее в Бостън. Освен това той е треньор по футбол на деца. Бил е и футболист на „Левски“, но не толкова успешен, колкото баща си.

Водещият на спортните новини Марин Костов разказа, че когато е бил много малък, баща му загива. Той е напълно наясно каква отговорност носи като пряк потомък на Гунди.

„Аз забелязвам у него онази скромност, която сме виждали, че Гунди притежава от малкото интервюта запазени преди смъртта му. Андрей трудно дава интервюта на българските медии. Левскарите го уважават много. За това показва и поканата на първия фен клуб на сините привърженици в севера Америка. Церемонията се състоя в една от българските църкви в града „Свети Иван Рилски“, разказа Марин Костов.

На откриването именно Андрей и съпругата му Изабела, която е дъщеря на друг велик левскар – Павел Панов, бяха поканени за почетни президенти.

Пълното интервю ще може да гледате в спортното предаване на Би Ай Ти „Спорно за спорта“ след нова година. В него Андрей Аспарухов разказва повече за себе си и разбира се, изказва мнението си за състоянието на „Левски“.

Чуйте част от интервюто с Андрей Аспарухов в следващото видео:

Вижте също

Живка Петрова: Целта на „Малко българско училище“ е да започне новата учебна година в нова сграда

Директорът на най-голямото българско училище „Малко българско училище“ в Чикагското предградие Ел Гроув – Живка …