събота , 23 юни 2018
Начало / Жива връзка / Америка говори за: Малкия син на Доналд Тръмп

Америка говори за: Малкия син на Доналд Тръмп

С цялата суматоха около новоизбрания президент на Америка Доналд Тръмп, решихме да обърнем внимание и неговия най-малък наследник. Десетгодишният Барън Тръмп съвсем скоро ще се премести да живее в Белия дом. Какви други привилегии и забрани го очакват, разказва Мирослав Балабанов. Той е само на десет години, а вече под светлините на прожекторите.

Въпреки това майка му Мелания казва, че той е много спокоен и не се притеснява. Съвсем скоро той ще завърши частното училище където в момента учи в Ню Йорк и след това ще се премести в Белия дом. Барън Тръмп ще бъде първото момче, което ще живее в Белия дом от 60 години насам, когато синът на Джон Кенеди се нанася там като последния президентски наследник.

След като спечели изборите за президент на Америка, Доналд Тръмп каза пред медиите, че синът му ще остане в Ню Йорк, докато завърши училище. След това обаче той настоява Барън да живее в столицата Вашингтон, заедно с майка си Мелания. С това ще започват и промените в неговия живот.

Въпреки че около баща си е свикнал да е в центъра на вниманието, сега Барън ще има официални телохранители навсякъде със себе си. Но за разлика от преди, те ще бъдат служители на държавна сигурност.

Сикрет сървис ще пази всички членове на президентското семейство, когато излизат от белия дом. Това, всъщност, не би трябвало да нещо толкова ново нещо за Барън – само на последния ден на благодарността фамилията на Тръмп е било охранявано от 150 частни бодигардове.

Хората с черни очила и радиопредаватели са неизменно до семейство Тръмп още преди то да стане първото семейство на Америка.

Това, че Мелания и Барън Тръмп ще живеят още една година в Ню Йорк означава, че те ще трябва да бъдат строго охранявани – тази услуга ще струва на данъкоплатците в Америка около милион долара на ден. Пет дни в седмицата Барън ще ходи на училище ескортиран от тайните служби и с конвой от полицейски коли.

Приблизително 20 минути е пътуването на Мелания и сина й до началното подготвително училище „Колумбия“, а тя, разбира се, го изпраща всеки ден. Има няколко различни маршрута, по които може да се стигне най-бързо до частното учебно заведение.

Маршрутът се избира в последствие, в зависимост от това какъв е трафика около Сентрал парк в Ню Йорк. След като се премести в Белия дом, синът на Доналд Тръмп ще може да бъде посещаван от свои приятели. Това е свързано със седмици предварително планиране и проверки на родителите от страна на Сикрет сървис.

Дъщерите на Обама – Малия и Саша, също често приемаха гости, а забавленията, които предлага в къщата на президента са много – кино салон, басейн , тенис корт, и рум сървиз по стаите.

Малкият Тръмп може да си има и домашен любимец, когато се нанесе в Белия дом. Бившето първо семейство Обама имаха две кучета Бо и Съни, които бяха редовно разхождани от Барак Обама. Едно от задълженията, които синът на президента трябва да спазва, е да бъде винаги официален на изявите на баща си.

Това не би било проблем, тъй като Барън Тръмп от 3 годишна възраст ходи с костюми. Те, както и тези на баща му, са шити по поръчка от най-известните дизайнерски къщи.

Да си дете на президента вероятно не винаги е толкова забавно, но за малкия Барън е рано да се каже, защото му предстоят цели четири години в тази роля.

Вижте повече за Барън Тръмп в следващото видео:

Вижте също

Живка Петрова: Целта на „Малко българско училище“ е да започне новата учебна година в нова сграда

Директорът на най-голямото българско училище „Малко българско училище“ в Чикагското предградие Ел Гроув – Живка …