сряда , 21 март 2018
Начало / Код 11-13 / Александър Сиди: Новите опасности дори не включват оръжие

Александър Сиди: Новите опасности дори не включват оръжие

Мултилибералният модел на Европа се срина, новите опасности дори не включват оръжие, а подръчни средства, които терористите превръщат в оръжие, заяви в КОД 11-13 Александър Сиди, депутат от Обединените патриоти.

„Хората, които загинаха на АМ „Тракия“, не бягат от война, а са икономически имигранти, те искат да дойдат в Европа, защото това е следващата стъпка на исляма.

Атентаторите в Европа обаче са родени в нея. Тези изолирани дълго време и затворени в едни гета общности успяват по някакъв начин вътрешно да се радикализират и с нахлуването на голяма група мюсюлмани, те се чувствам много по-уверени“, коментира той и инцидента от вчера.

Сиди изяви надежда „патриотите“ да успеят да убедят колегите си да бъдат взети по-строги мерки по границите.

Депутатът, който разкри, че е евреин по произход, каза също, че „нацистките“ скандали в средите им са по вина на БСП и ДПС, които са търсели „начин да обяснят на Европа, че Обединените партньори са фашисти“, като единствен начин да ги представят като нежелан партньор.

Илиян Тодоров като областен управител на София не ме притеснява, категоричен бе още Александър Сиди, помолен да коментира предишните действия на политика от „Атака“. Волен Сидеров, пък, по думите му, играе ролята на умиротворител в новия парламент.

Чуйте целия разговор с него:

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …