вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Александър Куманов и Мила Михова за успеха на „Форум Ключ“

Александър Куманов и Мила Михова за успеха на „Форум Ключ“

За тайната на успеха и новия формат на “Форум Ключ” говорим с един от основателите на проекта Александър Куманов и едно момиче, което знае как да „плува” успешно в няколко сфери – Мила Михова, която ще бъде участник в 11- ия “Форум Ключ”. Тя е оперна певица, занимава се и с театрално изкуство.

Александър Куманов – организатор на форум „Ключ“ каза, че винаги са залагали на хора, които могат да увлекат аудиторията.

„Ако правим събитие, което се случва в театрална зала, поне малко трябва да наблегнем на теми, свързани с изкуство и култура“, обясни Куманов.

Мила Михова каза, че има хора, които избират да тръгнат в различни посоки в търсене на себе си. „Страстта да се занимават с всички тези неща им помага да бъдат добри във всички тях“, смята Михова.
Да повярваш, че успехът може да се случи, е най-трудното нещо, смята Куманов. Той каза, че има достатъчно примери за успешни неща, които се случват. Те се намират основно в интернет, социалните медии и новите канали за комуникация.

„Има едно поколение – имаме поколение, към което има очаквания – младите хора да изглеждат като тях“, смята Куманов. Сред „ключарите“ е и Крис Захариев – 18-годишен влогър.

„Моето основно послание е, че може един човек абсолютно адекватно да се занимава с изкуство, което е създадено преди векове и да балансира и със съвремието“, уверена е Михова.
„Каним всички желаещи на 8 април в 13,30 ч. в нашата зала – могат да изпитат удоволствието и мотивацията“, каза Куманов.

Чуйте целия разговор с Мила Михова и Александър Куманов в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

Един коментар

  1. Мари Димитрова

    Браво, г-н Куманов! 🙂