четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Александър Хинков и Деси Иванова от проекта „Успелите”: Ние сме позитивната контра

Александър Хинков и Деси Иванова от проекта „Успелите”: Ние сме позитивната контра

Мечтатели или наивници са създателите на сайта за позитивни новини и успели българи „Успелите“ – отговарят самите те в предаването „Честно казано“.

„Цялостната картина е по-негативна, защото масово имаме повече от подбора на лошите новини. Тук идва ролята на „Успелите.бг“, която иска да балансира цялата картинка. Наречете ни, ако искате, позитивна контра“, категоричен е Александър Хинков.

„Ние сме просто другата страна на монетата. Опитваме се да покажем, че има и светла страна – и на журналистиката, и на живота в България. Не се стремим да сме обективни, а напротив – субективни сме. Не винаги това трябва да е за лошо. Опитваме се да покажем, че младите хора тук могат да успеят, да се развиват, не е задължително да отидеш навън. Искаме да покажем добрите примери, добрите истории и успелите българи“, допълва Деси Иванова, която е и главен редактор на сайта.

Един от техните герои е психологът и специалист по тревожни разстройства Даниел Троев, който също бе гост в студиото.

„Моята субективна оценка за моя успех е в това, че се занимавам с нещо, което смятам за свое призвание и мога да бъда полезен за хората. В световен мащаб, когато говорим за дефиницията за милионер, вече има нова – не човек, който има много милиони в банката, а човек, който е повлиял позитивно на живота на милиони хора“, посочи Даниел Троев.

На този етап сме хилярдери, но вярваме, че можем да станем милионери, споделиха още гостите в студиото на „Честно казано“.

Може ли успехът да има и измерения, различни от модела на „преуспялата мутра“ – вижте отговора на младежите от „Успелите“:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

  1. Bravo,dano da ima rezultat.