сряда , 18 юли 2018
Начало / Код 11-13 / Адвокатът на Цветан Василев: Екстрадиция не може да се осъществи дори и съдът в Сърбия да го реши

Адвокатът на Цветан Василев: Екстрадиция не може да се осъществи дори и съдът в Сърбия да го реши

Висшият съд в Сърбия се обяви за некомпетентен да вземе решение относно молбата на България за екстрадирането на Цветан Василев. Решението може и да се обжалва в Апелативния съд. С коментар по темата в предаването се включи адвокатът на Цвета Василев – Константин Симеонов.

„Ако решението не бъде обжалвано и влезе в сила, делото ще бъде прехвърлено към Специализирания съд в Белград, но според мен трябва да бъде обжалвано, тогава ще се произнесе Апелативния съд. Вчера разговарях с Цветан Василев и ще го обжалваме. Прави се опит за отърваване от делото на съответния съдия, съображенията могат да бъдат различни. В никакъв случай обаче, ако това решение влезе в сила, нашите служби не могат да върнат Цветан Василев“, заяви адвокат Константин Симеонов.

Цялото изказване на адвокат Константин Симеонов, вижте във видеото.

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …

2 коментара

  1. Добре е платил на сърбите Василев, че да не го връщат, нищо че това ще им е черна точка пред ЕС, но явно парите са добри, а той има много както знаем.

  2. И адвокат, и фараон Василев, са за затвор! Големи мошеници!