петък , 19 януари 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Адвокат Хаджигенов: Цацаров и неговата клика във ВСС играят циркове

Адвокат Хаджигенов: Цацаров и неговата клика във ВСС играят циркове

Председателят на ВКС Лозан Панов даде специално интервю пред репортера на Би Ай Ти Светослав Пенчев, след като тази сутрин десетки граждани се събраха пред ВСС, за да подкрепят висшия магистрат.

Темата в студиото на Би Ай Ти коментира и адвокат Николай Хаджигенов.

„Цацаров и неговата клика във ВСС днес просто изиграха един цирк – видите ли, болтовете им пречели“, коментира правозащитникът.

„Разхлабените болтове в автомобила на Лозан Панов са една обичайна мутренска форма за предупреждение. Лозан Панов не е просто съдия, а е председател на добре работещия ВКС и те затова го атакуват“, смята още адвокатът.

Бившият председател на Софийски районен съд Методи Лалов днес също подкрепи акцията в защита на Лозан Панов и сподели какви са мотивите му за това пред Би Ай Ти.

Какво коментира адвокат Хаджигенов за избора на нов състав на ВСС и неспирните скандали в сферата на правосъдието – вижте целия разговор в следващото видео!

Вижте също

Трилогията от детски книги на Радостина Николова превзема Китай

Трилогията от детски книги на Радостина Николова излиза на китайски език. Това е първият голям …

2 коментара

  1. Може ли да ни спестите сурата на гнусното лайно адвокатчето Николчо хаджигенов? За него в „нормалните държави убивали с камъни“ тези, които не подкрепят педерунгелите… не може да правиоте интервюта с адепт на лапидацията като метода за справяне с инакомислещите! Ако хитър Николчо каже , че нещо е черно, значи то е бяло. Хитри ми Генчо, приватизацията на Прокуратурата се отлага! Свободен си да квичиш като изрязан турчин….Твоята няма да я бъде!

  2. Дървосекачът

    Chapeau !, г-н Хаджигенов ….относно Вашата визия за Всеобхватно Физическо присъствие Навсякъде, където ‘наште’ ‘творят’ Целевите-им Свинства
    И ! – като приложим Същото И В парла-ментата, И във Всяко населено място
    – ето Старта на Двустъпковата !, ОТ и ЗА Нас-Всички.

    Позволете да съм Убеден, г-н Йочев/БиАй – че ще Осигурите необходимото Мрежиране !