вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Адвокат Благойка Божкова с доказателства за имотна мафия в Радомир

Адвокат Благойка Божкова с доказателства за имотна мафия в Радомир

Адвокатът Благойка Божкова и бивш юрист-консулт на община Радомир, гостува в студиото на Честно казано. Тя говори за човешките права и битката с общинските власти в Радомир.

„Присвояване на общинска собственост на земи, по време на мораториум се присвояват от Стефан Велинов. Земи, общинска собственост, с нотариални актове, по давностно владение и с трима души свидетели. Той придобива над 20 имота – кино, сладкарница, блок и много други. Той беше общински съветник и председател на общинската комисия, която отговаря за имотните владения“, заяви адвокат Божкова.

„Аз разкрих тези схеми, заради граждански дела, които водех на мои клиенти, ощетени от тези схеми. Подадох сигнал и до главния прокурор за източване на общинска собственост от публични личности и злоупотреба с власт“, допълни Божкова.

„Тази прокурорска преписка се забави повече от 6 месеца, учудена бях като видях, че има отказ за образуване на досъдебно производство, обжалвах го. Но кметът тогава ми каза „Защо го обжалва?“. Тогава ми светна, че нещо не е наред“, сподели Божкова.

Всичко за разкритията на адвокат Божкова, вижте във видеото.

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

3 коментара

 1. да Действа,те са пълни боклуци

 2. Недялка Петрова

  Гордея се,че познавам тази Жена! Страхотна си Боби,само с хора като тебе,България ще се изправи на крака!!! От сърце ти желая,все така с много успехи и само към истината! ???❤????

 3. Дървосекачът

  Г-ца адв. Божкова – Незабавно към Работната-Ни Група по Право/Юриспруденция ? (виа ДаБългария и #ПравосъдиеЗаВсеки)
  И ! – действайки Локално в Радомир(ско) – Експертизата-й Се прилага И-Навсякъде ?
  (Успех !)