вторник , 17 октомври 2017
Начало / Предавания / Честно Казано / Адвокат Благойка Божкова с доказателства за имотна мафия в Радомир

Адвокат Благойка Божкова с доказателства за имотна мафия в Радомир

Адвокатът Благойка Божкова и бивш юрист-консулт на община Радомир, гостува в студиото на Честно казано. Тя говори за човешките права и битката с общинските власти в Радомир.

„Присвояване на общинска собственост на земи, по време на мораториум се присвояват от Стефан Велинов. Земи, общинска собственост, с нотариални актове, по давностно владение и с трима души свидетели. Той придобива над 20 имота – кино, сладкарница, блок и много други. Той беше общински съветник и председател на общинската комисия, която отговаря за имотните владения“, заяви адвокат Божкова.

„Аз разкрих тези схеми, заради граждански дела, които водех на мои клиенти, ощетени от тези схеми. Подадох сигнал и до главния прокурор за източване на общинска собственост от публични личности и злоупотреба с власт“, допълни Божкова.

„Тази прокурорска преписка се забави повече от 6 месеца, учудена бях като видях, че има отказ за образуване на досъдебно производство, обжалвах го. Но кметът тогава ми каза „Защо го обжалва?“. Тогава ми светна, че нещо не е наред“, сподели Божкова.

Всичко за разкритията на адвокат Божкова, вижте във видеото.

Вижте също

Люба Кулезич съди Бареков заради задействаната машина за окалване срещу Би Ай Ти

Машината за окалване се задейства на пълни обороти срещу Би Ай Ти. Нает за оператор …

3 коментара

 1. да Действа,те са пълни боклуци

 2. Недялка Петрова

  Гордея се,че познавам тази Жена! Страхотна си Боби,само с хора като тебе,България ще се изправи на крака!!! От сърце ти желая,все така с много успехи и само към истината! 👍👏👸❤💋💋💋💖

 3. Дървосекачът

  Г-ца адв. Божкова – Незабавно към Работната-Ни Група по Право/Юриспруденция ? (виа ДаБългария и #ПравосъдиеЗаВсеки)
  И ! – действайки Локално в Радомир(ско) – Експертизата-й Се прилага И-Навсякъде ?
  (Успех !)