понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Адв. Константин Симеонов за делото „КТБ“ и скандала с Фонда за лечение на деца

Адв. Константин Симеонов за делото „КТБ“ и скандала с Фонда за лечение на деца

Адвокатът Константин Симеонов коментира в предаването „Просто Диков“ какво се сучва с делото „КТБ“ 2 години по-късно, както и скандала и арестите във Фонда за лечение на деца в чужбина и още казуса с подадения иск от разследваща полицайка от ГДБОП срещу зам-главния прокурор Борислав Сарафов.

Симеонов, който е защитник на част от задържаните при акцията срещу Фонда за лечение на деца, коментира и защо здравният министър Петър Москов плаща на служителка, участвала в акцията.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

7 коментара

 1. Телевизора на Елвис

  Доре, душко. Това „човече“ е високо почти 2 м. и тежи към 120 килограма. Поинтересувай се също така от образованието му, къде и по какви знакови дела е работил през последните 30 години и много-много други интересни неща ще разбереш. Твърде възможно е тогава ти да се почувстваш смешното човече, путка заспала, селска…

 2. Да наистина в крайна сметка няма никакви резлутати цели 2 години и престъпника Василев е още на свобода ,кога ли ще има!?

 3. Потресена съм от наглостта на този човек. Не разбирам защо изобщо му се дава думата при положение, че той е официално спонсориран и платен от Цветан Василев. Какво очаква Диков да му каже? Някоя истина за КТБ ли? Или просто да го излъже как всички други са мошеници, само той и неговият финансов благодетел са целите в бяло. Ама какво и се изненадвам и аз. Нали Диков също взема пари от Василев. Още помня онази свирка в ефир, която му направи той, а преди това и Люба Кулезич като остана без работа. Задаваха предварително написани въпроси, за да чуят предварително написани отговори. Никакви журналисти не са тия. Всичко правят за пари. А явно и от кумова срама да не се говори само във възхвала на Василев, Диков е решил да вкара и темата за източваните пари от Фонда за лечение на деца. Е разбира се, кой по добре ще знае как се източват пари ако не Василев и говорителите му.

 4. бай Иван

  Шефката на инспектората на Министерството на здравеопазването Пенка Белева е получила близо 10 000 лв. заплата за месец. За март тя е изработила над 100 часа извънреден труд и е начислено възнаграждение от 9795.85 лева

 5. Тоя човек ме разсмива всеки път като го видя. Много ми е интересно как може такова човече да отбива атаките на прокуратурата и да държи Василев вън от затвора вече втора година. Определено няма вид на невероятен адвокат. А това ме навежда на мисълта, че просто нашата прокуратура е много смотана. Пълно безумие е, че такъв престъпник е още на свобода.

 6. Така е. Има нужда от малко повече воля при разрешаване на толкова значими дела за държавата. И в крайна сметка по закон трябва да е така, да имаме вяра в прокоратурата. Иначе се обезмисля. Плащаме данъци, за да крият крадците. Така е сега в повечето случаи.

 7. Реално няма никакъв съществен резултат след като 2 години след фалита на банката Цветан Василев продължава да бъде на свобода и да си живее като баровец в Сърбия. Ако прокуратурата наистина действаше щяха да са окошарили поне лицата, които са му помагали да реализира схемите за източването на парите на вложителите в злощастната КТБ.