петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Адв. Антон Сираков срещу Люба Кулезич – остър сблъсък в „Честно казано“

Адв. Антон Сираков срещу Люба Кулезич – остър сблъсък в „Честно казано“

В „Честно казано“ гостува адвокат Антон Сираков (защитник на Маргарита Михнева – бел.ред.), който поиска право на отговор, но не писмено, каквото е изискването, а чрез лично обаждане до програмния директор на телевизия Би Ай Ти Сашо Диков.

Подробности по случая чуйте в словото на Люба Кулезич в началото на днешното предаване ТУК.

В края на предаването, в което се стигна до емоционален спор и размяна на реплики, водещата прикани адвокат Антон Сираков да поиска отново право на отговор, но този път по каналния ред.

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

8 коментара

 1. Тихомир

  Адвокатът не успя с натиска си над телевизията и интересите на Алексей Петров се изпаряват от тук заедно с тези на Борисов.

 2. Люба беше както винаги висока класа. Тоя никому неизвестен, въпреки видимо дългия си житейски опит адвокат стана за смях. Глупавият му опит да намеси починалият й баща не успя да му донесе дивиденти. Жалко, че загуби толкове ценно телевизионно време.

 3. Атанаска Динкова

  Напротив,Малинов! Ако Кулезич не е достоен противник,никога нямаше да му даде право на отговор.И ние никога нямаше да разберем за съществуването на този“плазмодий“,както точно сте го назовали.Успех,Люба!

 4. Разбирам нещо ужасно , че журналистките Кулезич и Колтуклиева са в близки връзки с Цветан Василев и съпругата му , разбира се не заради симпатии , а защото им плащат .И тези двете иакат да събарят правителства и да са флагмани на промяна . Клета България. Къде е СЕМ , къде са будните и честни журналисти?

 5. Този дело печелил ли е

 6. Този е педерас и то голя

 7. Малинов

  За първи път в предаване на Кулезич да има човек, който не е с нейното мнение по даден въпрос. И този плазмодий Сираков, завря Кулезич в кучи гъз. Сираков не се радвай, защото победата ти не е над достоен противник.

 8. Дървосекачът

  Chapeau !, г-це Кулезич – досега НЕ бях виждал така ШикФронтално да бъде попилян индивид от ‘наште’ !
  …. Следва да се отбележи че Сираков – Демонстрира АбсолютноЦелият ‘арсенал’ на Типичен ‘наш’интернетчик !, от Губивремки и Отклоняване-на-Същността, през Инсинуации, та до Първосигнално Свинство и/или Директни Заплахи.
  – това Е Масово в Нашето интернет Пространство ! …като освен Доказаните (Блиц, Пик, БългарианТаймс) – напоследък има СвирепаОфанзива И към Дир.бг и Афера.бг.
  Никакво преговаряне ! , както и Никаква Прошка&Давност !!!

  ––-
  Колкото до г-ца Михнева конкретно – НЕ бих изключил възможността да Е потребена/Принудена от ‘наште’.
  – дали пък Директно Партниране би било Решение ?! (чрез което – тя Да изкаже И-други Нещища)
  (Успех !)