петък , 20 октомври 2017
Начало / Предавания / Честно Казано / Адв. Антон Сираков срещу Люба Кулезич – остър сблъсък в „Честно казано“

Адв. Антон Сираков срещу Люба Кулезич – остър сблъсък в „Честно казано“

В „Честно казано“ гостува адвокат Антон Сираков (защитник на Маргарита Михнева – бел.ред.), който поиска право на отговор, но не писмено, каквото е изискването, а чрез лично обаждане до програмния директор на телевизия Би Ай Ти Сашо Диков.

Подробности по случая чуйте в словото на Люба Кулезич в началото на днешното предаване ТУК.

В края на предаването, в което се стигна до емоционален спор и размяна на реплики, водещата прикани адвокат Антон Сираков да поиска отново право на отговор, но този път по каналния ред.

Вижте също

Медицината като криминален бизнес. Лекар беше уволнен, след като разкри какви са дълговете на болницата в Свищов

Преди месец шефът на хирургичното отделение в свищовската болница д-р Даниел Божидаров коментира в ефира …

8 коментара

 1. Тихомир

  Адвокатът не успя с натиска си над телевизията и интересите на Алексей Петров се изпаряват от тук заедно с тези на Борисов.

 2. Люба беше както винаги висока класа. Тоя никому неизвестен, въпреки видимо дългия си житейски опит адвокат стана за смях. Глупавият му опит да намеси починалият й баща не успя да му донесе дивиденти. Жалко, че загуби толкове ценно телевизионно време.

 3. Атанаска Динкова

  Напротив,Малинов! Ако Кулезич не е достоен противник,никога нямаше да му даде право на отговор.И ние никога нямаше да разберем за съществуването на този“плазмодий“,както точно сте го назовали.Успех,Люба!

 4. Разбирам нещо ужасно , че журналистките Кулезич и Колтуклиева са в близки връзки с Цветан Василев и съпругата му , разбира се не заради симпатии , а защото им плащат .И тези двете иакат да събарят правителства и да са флагмани на промяна . Клета България. Къде е СЕМ , къде са будните и честни журналисти?

 5. Този дело печелил ли е

 6. Този е педерас и то голя

 7. Малинов

  За първи път в предаване на Кулезич да има човек, който не е с нейното мнение по даден въпрос. И този плазмодий Сираков, завря Кулезич в кучи гъз. Сираков не се радвай, защото победата ти не е над достоен противник.

 8. Дървосекачът

  Chapeau !, г-це Кулезич – досега НЕ бях виждал така ШикФронтално да бъде попилян индивид от ‘наште’ !
  …. Следва да се отбележи че Сираков – Демонстрира АбсолютноЦелият ‘арсенал’ на Типичен ‘наш’интернетчик !, от Губивремки и Отклоняване-на-Същността, през Инсинуации, та до Първосигнално Свинство и/или Директни Заплахи.
  – това Е Масово в Нашето интернет Пространство ! …като освен Доказаните (Блиц, Пик, БългарианТаймс) – напоследък има СвирепаОфанзива И към Дир.бг и Афера.бг.
  Никакво преговаряне ! , както и Никаква Прошка&Давност !!!

  ––-
  Колкото до г-ца Михнева конкретно – НЕ бих изключил възможността да Е потребена/Принудена от ‘наште’.
  – дали пък Директно Партниране би било Решение ?! (чрез което – тя Да изкаже И-други Нещища)
  (Успех !)