сряда , 20 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / 13 момичета ще се състезават за титлата „Мис България в Канада“

13 момичета ще се състезават за титлата „Мис България в Канада“

Тече подготовката на поредния конкурс „Мис България в Канада“, който тази година ще се проведе на 23 април в Q-SSIS BANQUET HALL. За него в еМисия България по Би Ай Ти разказа Стела Стефанова, един от съорганизаторите.

Тя определи събитието като „шоу конкурс“, насочен най-вече към младите хора от общността, който се прави с идването на пролетта.

Тази година претендентките са 13 момичета, като критерият е да са чаровни, елегантни и интелигентни, обяснява Стефанова. Всички участнички учат и/или работят.

Поради големия интерес от момичета под 17 години, ще бъдат допуснати и участнички на по-ниска възраст, но с подписано съгласие на родителите и присъствието поне на един от тях на шоуто. Горната граница за участие пък е 26 години.

Конкурсът ще бъде в три тура: по цели бански костюми, специална дизайнерска колекция и официален вечерен тоалет. За изготвянето на тоалетите е поканен известен дизайнер от България.

В шоуто ще участват и български формации, хор за народни песни, ансамбъл „Димитровче“, както и канадски денс клуб.

Организаторите очакват българският бизнес да подкрепи избора на българското момиче в Канада, като напомнят, че той е много добро място за реклама.

Тази година ще се представи и филм за миналогодишното издание на шоуто.

За първи път на 3 март пък в Торонто ще се издигне и българското знаме. Какво още е подготвено за националния празник – гледайте целия разговор:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …