вторник , 22 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / 100 дни на „Борисов 3“ – анализ на политолога Христо Панчугов и журналиста Емилия Милчева
politolozi

100 дни на „Борисов 3“ – анализ на политолога Христо Панчугов и журналиста Емилия Милчева

Обобщение на парламентарния сезон, какво свършиха депутатите за 3 месеца и защо рейтингът на Народното събрание продължава да пада, коментират политологът Христо Панчугов и журналистът Емилия Милчева.

„За 3 месеца те маркираха дейност – сблъсъци, пламенна риторика, но наред с липсата на управленска програма, има една заслуга на дипломацията – договорът за добросъседство с Македония. Този договор се чака вече 18 години и несъмнено е една голяма крачка за стабилност и мир на Балканите“, посочи Емилия Милчева.

„В началото на този парламент една от основните критики беше липсата на каквато и да било активност, ситуацията не се подобри – влоши се. Няколкото скандала, с които ще се запомнят тези 100 дни, сложиха черна точка на това управление. Парламентът е неизменно на дъното на рейтингите от години и липсата на амбиция от управляващите да върнат доверието към тази институция влошава ситуацията“, коментира Панчугов.

Още от анализа на края на политическия сезон, вижте във видеото.

Вижте също

EMBG_DJIHADISTI

Проф. Татяна Дрозина с анализ как се създават джихадисти

Проф. Татяна Дрозина се включи на живо в ефира на еМисия България и коментира атентата …